Elma Online is een bemiddelingsplatform. Wij brengen vraag en aanbod tussen de vakprofessional en opdrachtgevers samen. Op Elmaonline.be kunt u ons vertellen welke opdracht u zoekt. U ontvangt offerte aanvragen op basis van criteria die door u zijn opgegeven. Onderhandel over uw diensten en uw prijs en kom tot een deal met uw nieuwe klant.

De dienstverlening is reeds sinds 2009 actief en de aangesloten professionals hebben al meer dan 1 miljoen opdrachten uitgevoerd.

Voor Professionals

Elma Online helpt bedrijven aan nieuwe klanten via Internet. Elma Online is specialist op het gebied van het werven van nieuwe klanten voor uw onderneming. Met 25 enthousiaste medewerkers zijn wij partner van duizenden ondernemers. Deze ondernemers zien hun bedrijf groeien met de nieuwe opdrachten die ze via onze team ontvangen. Wij bemiddelen inmiddels in meer dan 100 branches. Jaarlijks worden er 200.000+ opdrachten gegenereerd.

Elma Online richt zich op ondernemers die weinig tijd en kennis hebben om klanten online te bereiken. Wij leveren opdrachten aan ondernemers op de Nederlandse en Belgische markt.

Kwaliteit is belangrijk

De kwaliteit van de professionals en de opdrachten is belangrijk voor Elma Online. Wij controleren het ondernemingsnummer of BTW nummer en beoordelingen en nemen indien nodig contact op met onze professionals. Onze software analyseert elke opdracht en stuurt deze direct naar de best passende professional. Zo levert Elma Online serieuze aanvragen die onze professionals op het juiste moment kunnen behandelen. Dubbele aanvragen of aanvragen met ontbrekende of incorrecte gegevens kunnen terug gestuurd worden.

kwaliteit
helpdesk

Persoonlijke assistentie

Bij Elma Online staan de aanvrager en de professional op nummer één, twee én drie. Dit betekent dat we niet alleen bereikbaar zijn wanneer u vragen heeft. Als professional heeft u een eigen accountmanager die actief helpt om het maximale aantal opdrachten te scoren. Ook wanneer we nieuwe kansen zien of trends ontdekken met betrekking tot diensten nemen we contact met u op. Zo werken we samen aan het laten groeien van uw klantenkring.

Volledige controle voor de professionals

Een regio uitbreiden of verkleinen, het aantal offerte aanvragen verhogen of juist verlagen. De professionals van Elma Online bepalen zelf waar, wanneer, welk type en hoeveel aanvragen er worden ontvangen. Natuurlijk helpt Elma Online u daar graag bij. De professionals kunnen ook zelf inloggen in het controle panel. Zo weten onze professionals zeker dat ze altijd genoeg werk hebben en nooit aanvragen ontvangen wanneer de agenda vol zit of als ze met vakantie zijn.

in-control